Beste klant.

Helaas ben ik genoodzaakt in deze moeilijke tijd van het Coronavirus te stoppen als nagelstyliste.

Ik wil u hartelijk bedanken voor uw vertrouwen in mij en hoop u terug te zien in mijn kapsalon.

Lieve groet Harriët.

 

Hand en nagelverzorging

De verzorging van handen en nagels zijn net zo belangrijk als visitekaartje voor jezelf, als je haar. U kunt bij ons voor verschillende behandelingen terecht, zoals:

Nagels vijlen en de natuurlijke nagels polijsten,

Een korte of uitgebreide manicure behandeling,

Paraffine handpakking,

Lakken van de nagels,

Gel nagels als versteviging of als verlenging van de natuurlijke nagel.

De methode in het kort

Gel is een stroperig product wat met of zonder tip in verschillende lagen aangebracht wordt. De gel wordt onder een UV lamp uitgehard. Daarna worden de nagels dan in vorm gevijld. U kunt ze dan natuurlijk laten maar ook afwerken als French manicuur (met een wit of gekleurd randje) of als colourgel als kleurlak of nail art. Na 3 tot 6 weken (afhankelijk van de natuurlijke groei van de nagels) is een nabehandeling nodig. De nagels worden met gel opgevuld weer in vorm gevijld en de kleur wordt weer opnieuw aangebracht. U kunt weer kiezen wat u nu leuk vind.

Producten

Wij werken met de merken Nail-line, Orly en Alcina.

Cadeautip

Een leuk en orgineel idee is om eens een cadeaubon te geven. Het bedrag of behandeling kunt u zelf bepalen. Wij maken er een leuk pakje van met een monstertje van een product.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar! Bel: 076 587 78 97