Krullenkapper Oosterhout

Als u op zoek bent naar een gespecialiseerde krullenkapper in de buurt van Oosterhout, dan bent u bij Harriëts Salon aan het juiste adres. Wij beschikken over een team van opgeleide haarstylisten, die knippen volgens de revolutionaire Curlsys-systeem van McLean. Laat uw krullende haar niet langer knippen door een ‘gewone’ kapper en kies voor de kennis en expertise van de krullenkapper bij Harriëts Salon!

Specialistische krullenkapper in de buurt van Oosterhout

Bent u op zoek naar een goede krullenkapper in de omgeving van Oosterhout? Dan zit u bij Harriëts Salon goed. Ons team van specialisten knippen uw krullen volgens de knipkrultechniek Curlsys van McLean. Waar andere kappers vaak de mist ingaan bij het knippen van krullen, weet onze krullenkapper precies hoe dat wel gedaan moet worden. Wij knippen een pluk krullend haar onder een hoek van 45 graden met een Curlsys-schaar precies in de ronding. Zo krijgt uw haar de ruimte om een natuurlijk krul te creëren en krijgt uw haar meer volume. 

Afspraak met een opgeleide Curlsys-specialist

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is om uw krullen door een kapper te laten knippen die uw krullen op een steile manier knipt. Maak daarom direct online een afspraak bij één van onze speciaal opgeleide Curlsys-stylisten. Wij vragen u vriendelijk om online bij het inplannen door te geven dat u geknipt wil worden door een krullenkapper in de buurt van Oosterhout. U kunt dat ook telefonisch aan ons doorgeven via ons telefoonnummer 076 587 78 97.

Adresgegevens

Hooghout 62, 4817 ED Breda

Maak hieronder een afspraak
of bel 076 5877 897

BarberBooking

Klik hier voor een Routebeschrijving
  • Allround gezinskapsalon
  • Persoonlijke aandacht
  • Revolutionaire kniptechnieken
  • Deskundig advies