Kinderkapper Breda

Harriëts Salon is dé kinderkapper in Breda. In onze salon bevindt zich een speciale kinder-kniphoek die zo is ingericht dat kinderen knippen leuk gaan vinden. In de schoolvakanties profiteert u bij ons van een aantrekkelijke actieprijs zodat niet alleen de kinderen, maar ook de ouders knippen leuk blijven vinden! Wij zijn gevestigd in de wijk Brabantpark in Breda en verwelkomen u graag.

Kinderkapper Breda dat Curlsys kniptechnieken tot in de puntjes beheerst

Ons team van Harriëts Salon, de kinderkapper in Breda, is ervaren en vakkundig. Door het geven van persoonlijk en deskundig advies stellen wij samen met u de door u gewenste look samen. Wij zijn een allround gezinskapsalon. Niet alleen staan wij garant voor de mooiste kinderkapsels, wij beheersen diverse technieken waardoor wij een brede klantenkring dag in dag uit optimaal van dienst kunnen zijn. Zo zijn wij ook uw vertrouwde adres voor:

  • Great Lengths haarverlenging en vermeerdering;
  • Handverzorging en gelnagels;
  • Curlsys kniptechnieken.

Maak direct een afspraak

Waar de meeste kappers krullend haar op dezelfde manier knippen als steil haar, knippen wij volgens de revolutionaire krulkniptechniek Curlsys-systeem van McLean. Hiermee halen we het beste uit uw haar en komen de krullen optimaal tot hun recht. Ze zien er veerkrachtiger uit, worden meer gebundeld en krijgen meer volume. Maak vandaag nog een afspraak bij Harriëts Salon, dé kinderkapper in Breda. Dit kunt u direct online doen of door te bellen met één van onze medewerkers via nummer 076 5877 897.


Adresgegevens

Hooghout 62, 4817 ED Breda

Maak hieronder een afspraak
of bel 076 5877 897

BarberBooking

Klik hier voor een Routebeschrijving
  • Allround gezinskapsalon
  • Persoonlijke aandacht
  • Revolutionaire kniptechnieken
  • Deskundig advies