Herenkapsalon Breda

Harriëts Salon is een deskundige herenkapsalon in Breda. U kunt bij ons rekenen op persoonlijke aandacht. Wij geven u eerst advies over een nieuw kapsel en zorgen dat u een kapsel krijgt waar u tevreden over bent. Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen in onze herenkapsalon in Breda.

Deskundige kappers bij herenkapsalon in Breda

Heren gaan natuurlijk het liefst naar een speciale kapper in Breda. Harriëts Salon is een herenkapsalon in Breda waar mannen terecht kunnen voor een hip kapsel. Wij knippen uw haar in het gewenste model en kunnen het ook voor u verven als u dat wilt. Wij staan bovendien bekend om de Curlsys kniptechnieken die wij gebruiken voor het knippen van krullend haar. Veel kappers knippen krullend haar hetzelfde als steil haar. Het is echter beter om dit op een andere manier te doen, namelijk via de revolutionaire krulkniptechniek Curlsys. Als u krullen heeft, bent u er dus van verzekerd dat wij dat in een mooi model voor u kunnen knippen.

Afspraak maken

Wilt u graag uw haar laten knippen bij herenkapsalon in Breda? Dan kunt u gemakkelijk online of telefonisch een afspraak maken. U kunt ons bereiken via 076 587 78 97. Hopelijk zien wij u snel een keer verschijnen.


Adresgegevens

Hooghout 62, 4817 ED Breda

Maak hieronder een afspraak
of bel 076 5877 897

BarberBooking

Klik hier voor een Routebeschrijving
  • Allround gezinskapsalon
  • Persoonlijke aandacht
  • Revolutionaire kniptechnieken
  • Deskundig advies