Hairextensions Breda

Voor prachtige hairextensions met 100% natuurhaar gaat u naar Harriëts Salon in Breda. Ons team van haarspecialisten voorziet u graag van een deskundig advies over onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van extensions. Maak vrijblijvend een afspraak en kom eens langs bij onze kapsalon in de wijk Brabantpark in Breda voor een persoonlijk gesprek.  

Harriëts Salon: dé specialist in hairextensions van diverse lengtes in Breda

In onze professionele kapsalon werken wij met het haarvermeerderingssysteem Great Lengths, waarbij wij alleen 100% natuurhaar met schubbenlaag gebruiken. Onze hairextensions, die wij in onze kapsalon in Breda gebruiken, zijn in 48 kleuren beschikbaar vanaf 20 centimeter tot aan 60 centimeter. Gemiddeld kan de hairextension 4 tot 5 maanden in uw haar blijven zitten, afhankelijk van de dikte van de extension. Het Great Lengths systeem wordt vastgemaakt aan uw bestaande haar met polymeren, waardoor u de hairextensions precies hetzelfde kan behandelen als uw eigen haar.

Uitgebreide mogelijkheden

Dankzij ons unieke Great Lengths systeem hebben wij bij onze allround kapsalon in Breda uitgebreide mogelijkheden op het gebied van hairextensions. U kunt kiezen uit verschillende kleuraccenten, volumes en lokverlengingen. Maak online een afspraak of bel ons via het telefoonnummer 076 587 78 97 voor een advies op maat voor een speciale hairextension.


Adresgegevens

Hooghout 62, 4817 ED Breda

Maak hieronder een afspraak
of bel 076 5877 897

BarberBooking

Klik hier voor een Routebeschrijving
  • Allround gezinskapsalon
  • Persoonlijke aandacht
  • Revolutionaire kniptechnieken
  • Deskundig advies