Haarverlenging Breda

Voor haarverlenging, ofwel het laten zetten van hairextensions, bent u bij Harriëts Salon in Breda aan het juiste adres. Wij zijn een allround gezinskapsalon en streven ernaar al onze klanten van persoonlijk en deskundig advies te voorzien. Wij knippen bovendien zeer professioneel en volgens revolutionaire kniptechnieken, zoals de Curlsys kniptechniek voor krullend haar.

Haarverlenging in Breda: hairextensions laten zetten bij Harriëts Salon

Hairextensions laten zetten wordt steeds populairder, zo ook in Breda. U kunt bij Harriëts Salon in Breda terecht voor professionele haarverlenging. Wij gebruiken een speciaal haarvermeerderingssysteem Great Lengths. De mogelijkheden wat betreft haarverlenging, haarvolume, maar ook verschillende trends zoals kleuraccenten en lokverlengingen, zijn eindeloos. De hairextensions die wij gebruiken zijn gemaakt van natuurhuis. Ze zijn leverbaar in 48 kleuren in diverse lengtes van 20 tot 60 cm. Hairextensions blijven gemiddeld zo’n 4 tot 5 maanden zitten. Hoe fijner de extensions hoe korter dit is. Wij adviseren u graag als u twijfelt welke hairextensions u wilt.

Maak een afspraak

Als u interesse heeft in haarverlenging kunt u contact opnemen met onze kapsalon in Breda. We maken dan snel een afspraak voor u. U kunt online een afspraak maken, maar u kunt ook bellen. Wij zijn te bereiken via 076 587 78 97

Adresgegevens

Hooghout 62, 4817 ED Breda

Maak hieronder een afspraak
of bel 076 5877 897

BarberBooking

Klik hier voor een Routebeschrijving
  • Allround gezinskapsalon
  • Persoonlijke aandacht
  • Revolutionaire kniptechnieken
  • Deskundig advies